Announcement

Collapse
No announcement yet.

Riderfans Web site issues

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Please upgrade the hosting service so the site is usable again

    Comment


    • #92
      Originally posted by guppy View Post

      Or let me help you for $0.
      Originally posted by A Rider Fan View Post
      Please upgrade the hosting service so the site is usable again
      Click image for larger version

Name:	fetch?id=44566&d=1497629684.png
Views:	1
Size:	128.2 KB
ID:	151788

      Comment


      • #93
        Any one else's main discussion section not working this afternoon?
        Where's the Bridge to more cram sammiches??

        Comment


        • #94
          Originally posted by Mallard View Post
          Any one else's main discussion section not working this afternoon?
          No it's not, it's p*ssing me off lol

          Comment


          • #95
            Originally posted by Mallard View Post
            Any one else's main discussion section not working this afternoon?
            Only on Mobile. Works fine on my computer, but nothing on my phone.

            Comment


            • #96
              Originally posted by imschatz View Post

              Only on Mobile. Works fine on my computer, but nothing on my phone.
              Ok. I'm out of town right now so no desktop access. I have to find a specific thread and get in that way, but can't get on the main forum itself.
              Where's the Bridge to more cram sammiches??

              Comment


              • #97
                Originally posted by Mallard View Post
                Any one else's main discussion section not working this afternoon?
                Having same issues on ipad and iphone. Had the same issues on Saturday but then things got fixed later that night.
                Football Gods 23:34

                Comment


                • #98
                  Originally posted by Mallard View Post

                  Ok. I'm out of town right now so no desktop access. I have to find a specific thread and get in that way, but can't get on the main forum itself.
                  If you're on Chrome .. you can switch between desktop and mobile site. Just click on the 3 dots in the top right.

                  Comment


                  • #99
                    Originally posted by Mallard View Post
                    Any one else's main discussion section not working this afternoon?
                    Not working for me. Just a white screen.

                    Comment


                    • Originally posted by Greenwall View Post

                      Not working for me. Just a white screen.
                      Same, but I can at least perve someone's profile to get to a particular thread that way.
                      Where's the Bridge to more cram sammiches??

                      Comment


                      • I can't see embedded tweets on Chrome, but it's fine on Edge.
                        Last edited by Giventofly; 10-11-2017, 04:07 PM.

                        Comment


                        • Originally posted by Greenwall View Post

                          Not working for me. Just a white screen.
                          Same for me. This site has become beyond annoying with its constant technical problems. Just my 2 cents.

                          Comment


                          • CRF, my white screen issues seem to always be with "http://www.riderfans.com/forum/forum/lounge". Simply reloading the page fixes it though. Maybe that will help with any troubleshooting that is being done.


                            Edit: I didn't type the correct address. I just noticed there are two /forum in the address.
                            Last edited by mixer; 10-12-2017, 08:55 AM.

                            Comment


                            • Originally posted by mixer View Post
                              CRF, my white screen issues seem to always be with "http://www.riderfans.com/forum/lounge". Simply reloading the page fixes it though. Maybe that will help with any troubleshooting that is being done.
                              And my white screen issue is the main forum page only. Reloading doesn't help.
                              Where's the Bridge to more cram sammiches??

                              Comment


                              • Originally posted by Mallard View Post

                                And my white screen issue is the main forum page only. Reloading doesn't help.
                                Same with me. All the other forms are fine.

                                Comment

                                Announcement

                                Collapse
                                No announcement yet.

                                Announcement

                                Collapse
                                No announcement yet.
                                Working...
                                X